Team

Eus Wagemans

Eus Wagemans

Praktijkhouder en Fysiotherapeut

Telefoonnummer Eus: 06 142 376 98
Mailadres Eus: euswagemans@fysiodedieze.nl

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van  COPD/ longpatienten, (lid van het COPD netwerk Den Bosch). De laatste jaren is daar Hartfalen, CVA en Diabetes bij gekomen. Daarnaast ben ik bijgeschoold in diverse manuele behandeltechnieken.

Naast chronische klachten kunt u bij mij ook terecht voor klachten aan het houdings- en bewegings apparaat.

Uitdaging is voor mij om de client inzicht te geven in oorzaak en ontstaan van de klachten en te motiveren tot gedragsverandering. In samenspraak stel ik een behandelplan op waar u een actieve rol in speelt. Omdat dit naar mijn idee de sleutel is tot opheffen of verminderen van de klachten en bovenal: voorkomen dat de klachten  weer terugkomen .

Specialisaties

 • Training/ revalidatie/reactivatie bij
     –  COPD/longziekten
     –  Hartfalen /Hart en Vaatziekten
      – CVA/Diabetes
 • Orthopedische Geneeskunde (Cyriax)
 • Mulliganconcept
 • Medical taping
 • Dry Needling
 • Medische Trainingstherapie

 

Jaap Leemeijer

Jaap Leemeijer

Fysiotherapeut

Telefoonnummer Jaap: 073 204 83 64
Mailadres Jaap: info@fysiodedieze.nl

Mijn naam is Jaap Leemeijer, Geboren in ’s-Hertogenbosch opgegroeid in Sint-Michielsgestel.

Een enthousiaste, sportieve fysiotherapeut. Na de opleiding kwam ik via 2 andere praktijken waar ik werkzaam ben in contact met Niels. Waar ik in korte tijd ook aan de slag kon.

Tijdens de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan binnen de direct toegankelijke fysiotherapie. Een half jaar heb ik besteed aan een verdiepende minor over de wervelkolom. Nek en rugklachten staan hierin centraal. Daarnaast heb ik een breed sportief verleden van trampoline springen, turnen, tennis tot voetbal en tafeltennis en houd ik mezelf fit in de sportschool.

Mijn sportieve verleden en mijn passie voor het werken met mensen maakt dat het vak fysiotherapie de ideale combinatie is voor mij. Mensen weer op de been helpen, zodat ze het meest uit hun zelf kunnen halen geeft mij veel voldoening en energie. We zullen in dialoog gaan wat de beste behandeling is voor u en er samen voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer klachtenvrij het leven in kan stappen.

Heeft u lichamelijke klachten of zit u met een vraag dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. 

 

Niels Lucas

Niels Lucas

Fysiotherapeut

Telefoonnummer Niels: 06 86 86 36 27
Mailadres Niels: nielslucas@fysiodedieze.nl

Mijn naam is Niels, ik ben geboren op 24-02-1984 in Gouda en ben op mijn 5e verhuisd naar Brabant, hier heb ik ruim 18 jaar gewoond in Veghel. In 2013 ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin in Nijmegen. Sinds juni 2018 ben ik trotse vader van een zoon.

In juni 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Avans Hogeschool in Breda.
Ik heb 6,5 jaar met veel plezier gewerkt bij Fysio4 Den Bosch,en zie het als een nieuwe uitdaging om op deze locatie aan de slag te gaan als fysiotherapeut en vestigingsmanager.

Ik heb het menselijk lichaam altijd erg interessant gevonden en ik heb altijd al de drive en de wil gehad om mensen te helpen. Als fysiotherapeut is geen dag hetzelfde en de afwisseling in het behandelen van verschillende cliënten met allerlei uiteenlopende klachten is elke dag weer een geweldig mooie uitdaging.

“Om cliënten te helpen met hun klachten en daarna weer met een lach de deur uit te zien gaan is het mooiste wat er is, daar doe ik het voor!”

Ik ga regelmatig naar lezingen en symposia om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Mijn hobby’s zijn fitnessen, zaalvoetballen, koken en fotograferen en mijn grote passie is reizen.

Specialisaties

 • Revalidatie/trainen chronische doelgroepen:COPD/longziekten, niet-aangeboren hersenletsel, hart-en vaatziekten, hartfalen, diabetes, claudicatio intermittens/etalagebenen, oncologie en obesitas
 • Medische Fitness/Fysiofitness
 • Mobilisaties d.m.v. DAM technieken
 • Cupping
 • Q-Koorts

CV

 • Fysiotherapeut bij Fysio 4 Den Bosch op locatie van Berckelstraat
 • Mea Fysio Jonkerbos fysiotherapeut en praktijkeigenaar (eigen praktijk gehad in Basic-Fit vestiging in Nijmegen)
 • Fysiotherapeut en vestigingsmanager Fysio de Dieze