Team

Eus Wagemans

Eus Wagemans

Praktijkhouder en Fysiotherapeut

dTelefoonnummer Eus: 06 142 376 98
Mailadres Eus: euswagemans@fysiodedieze.nl

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van  COPD/ longpatienten, (lid van het COPD netwerk Den Bosch). De laatste jaren is daar Hartfalen, CVA en Diabetes bij gekomen. Daarnaast ben ik bijgeschoold in diverse manuele behandeltechnieken.

Naast chronische klachten kunt u bij mij ook terecht voor klachten aan het houdings- en bewegings apparaat.

Uitdaging is voor mij om de client inzicht te geven in oorzaak en ontstaan van de klachten en te motiveren tot gedragsverandering. In samenspraak stel ik een behandelplan op waar u een actieve rol in speelt. Omdat dit naar mijn idee de sleutel is tot opheffen of verminderen van de klachten en bovenal: voorkomen dat de klachten  weer terugkomen .

Specialisaties

 

Marli Veldman

Marli Veldman

Fysiotherapeut

Telefoonnummer Marli: 073 204 83 64
Mailadres Marli: marli@fysio4denbosch.nl

 

Ik ben Marli Veldman, woonachtig in het dorpje Oostelbeers. Zomer 2019 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Na mijn studie ben ik in september gestart bij Fysio 4 Den Bosch en Fysio de Dieze.

Ik vind het erg leuk om met mensen aan de slag te gaan, dat maakte ook mijn keuze tot de opleiding fysiotherapie. De afwisseling van een behandeling in de behandelkamer en het actief in de zaal bezig zijn maakt het leuk en zorgt voor variatie.

Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik ook nog 3 avonden in de week op het volleybalveld te vinden. Daarnaast ben ik ook altijd in voor een gezellig avondje met vrienden/vriendinnen!

Specialisaties

  • Hartfalen
  • COPD
  • CVA
Cursussen / Scholingen
  • Fysiotherapie, Avans Hogeschool
  • Lezing over de elleboog vanuit het KNGF
  • Lezing over de voorste kruisband vanuit het KNGF
  • Lezing over de voet- en enkel vanuit Bergmanclinics
  • BHV – AED
Remy van Dinther

Remy van Dinther

Fysiotherapeut

Telefoonnummer Remy: 06 86 86 36 27

Mijn naam is Remy van Dinther. Ik ben 27 jaar en woon in Oss. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Voorgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik de sportopleiding CIOS gevolgd in Arnhem en deze heb ik in 2015 afgerond. 

De afgelopen 10 jaar ben ik altijd op sportief vlak bezig geweest. Ik heb dan ook al de nodige ervaring opgedaan o.a. als fitnessinstructeur, personal trainer en EMS-instructeur en algemeen fysiotherapeut. Ik omschrijf mezelf als iemand die heel gedreven is om ieder zijn eigen doelstelling te realiseren of te kijken waar vooruitgang mogelijk is. Of dat nou is in het begeleiden van chronische aandoeningen of terugkeer naar een bepaalde sport maakt voor mijn geen verschil. Uit beide kan ik veel voldoening halen wanneer er sprake is van vooruitgang of een voldaan gevoel bij de patiënt. Namelijk ‘je doel wordt nooit bereikt als je ophoudt met bewegen’.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; zelf fitnessen, voetballen en uiteten met familie/vrienden vind ik heel erg leuk om te doen.

Heeft u lichamelijke klachten of zit u met een vraag dan kunt u altijd contact opnemen met mij.

 

Specialisaties